100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 AWD 309
Bouwjaar 09.2009 - 12.2010

Remklauwen CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 AWD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor.

Geleidepennen voor remklauwen

Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remklauw revisiesets CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 AWD

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Je kunt bij ons betalen via iDeal en overboeking Wij controleren altijd bij de CADILLAC CTS Sport Wagon dealer of de onderdelen passen op uw auto. De bevesteging is altijd met stevige bouten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.