100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 AWD 322
Bouwjaar 09.2011 - 07.2014

Remklauwen CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 AWD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 AWD

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, TRW, ABS, Bosch en Rofren Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Rode remklauwen

Elke CADILLAC CTS Sport Wagon heeft een eigen VIN-nummer. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Geleidepennen voor remklauwen

Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.