100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6 309
Bouwjaar 09.2009 - 12.2010

Remklauwen CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem.

Remklauw revisiesets CADILLAC CTS Sport Wagon 3.6

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Rode remklauwen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CADILLAC CTS Sport Wagon past. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Remklauwen worden vaak per as vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.