100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Coupé 3.6 Flexfuel AWD 322
Bouwjaar 09.2012 -

Remklauwen CADILLAC CTS Coupé 3.6 Flexfuel AWD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Remklauw revisiesets CADILLAC CTS Coupé 3.6 Flexfuel AWD

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Geleidepennen voor remklauwen

Wij controleren altijd bij de CADILLAC CTS Coupé dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.