100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Coupé 3.6 Flexfuel 322
Bouwjaar 09.2011 -

Remklauwen CADILLAC CTS Coupé 3.6 Flexfuel

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Hier bedoeld men remklauw mee. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remklauw revisiesets CADILLAC CTS Coupé 3.6 Flexfuel

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Rode remklauwen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CADILLAC CTS Coupé past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAAUDIDODGEMITSUBISHI. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.