100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Coupé 3.6 AWD 322
Bouwjaar 09.2011 - 07.2014

Remklauwen CADILLAC CTS Coupé 3.6 AWD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Remklauw revisiesets CADILLAC CTS Coupé 3.6 AWD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDTOYOTAMINIOPEL. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Wij controleren altijd bij de CADILLAC CTS Coupé dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geleidepennen voor remklauwen

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CADILLAC past. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.