100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Coupé 3.6 304
Bouwjaar 01.2011 - 12.2011

Remklauwen CADILLAC CTS Coupé 3.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS.

Remklauw revisiesets CADILLAC CTS Coupé 3.6

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC CTS Coupé komen. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Vastzittende remklauw

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. En soms dot3. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.