100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Coupé 3.6 322
Bouwjaar 09.2011 -

Remklauwen CADILLAC CTS Coupé 3.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC CTS Coupé 3.6 komen. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC CTS Coupé. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder.

Remklauw revisiesets CADILLAC

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIMAZDAKIABEDFORD. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Geleidepennen voor remklauwen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.