100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CTS Coupé 3.6 322
Bouwjaar 09.2013 -

Remklauwen CADILLAC CTS Coupé 3.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen.

Rode remklauwen

Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC CTS Coupé 3.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Remklauw revisiesets CADILLAC CTS Coupé

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Hier bedoeld men remklauw mee. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.