100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CT6 3.0 Turbo AWD 418
Bouwjaar 01.2016 -

Remklauwen CADILLAC CT6 3.0 Turbo AWD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CADILLAC CT6 3.0 Turbo AWD past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Vastzittende remklauw

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.

Remklauw revisiesets CADILLAC CT6

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET RemschoenenPONTIAC HandremkabelsDAIMLER Remschijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC komen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.