100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CT6 3.0 Turbo AWD 409
Bouwjaar 08.2016 -

Remklauwen CADILLAC CT6 3.0 Turbo AWD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

De bevesteging is altijd met stevige bouten. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC CT6 3.0 Turbo AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw reviseren

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remklauw revisiesets CADILLAC CT6

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA StuurkogelsINFINITI RemklauwenLAMBORGHINI Draagarmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CADILLAC past. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.