100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC CT6 3.0 Turbo AWD 405
Bouwjaar 11.2015 -

Remklauwen CADILLAC CT6 3.0 Turbo AWD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC CT6 3.0 Turbo AWD. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC CT6 komen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Vastzittende remklauw

Hier bedoeld men remklauw mee. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage.

Remklauw revisiesets CADILLAC

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.