100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC ATS 3.6 340
Bouwjaar 01.2014 -

Remklauwen CADILLAC ATS 3.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets CADILLAC ATS 3.6

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Elke CADILLAC ATS heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC komen. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Remklauw reviseren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Hier bedoeld men remklauw mee.

Vastzittende remklauw

Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.