100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC ATS 2.5 204
Bouwjaar 02.2013 -

Remklauwen CADILLAC ATS 2.5

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Stinkende remsystemen komt door overbelasting.

Remklauw revisiesets CADILLAC ATS 2.5

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto.

Remklauw reviseren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER RemcilindersFERRARI StuurkogelsSUBARU Remklauwen. Elke CADILLAC ATS heeft een eigen VIN-nummer. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.