100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CADILLAC
Gekozen auto:CADILLAC ATS 2.0 AWD 276
Bouwjaar 02.2013 -

Remklauwen CADILLAC ATS 2.0 AWD

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Remklauw reviseren

Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .

Remklauw revisiesets CADILLAC ATS 2.0 AWD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO DraagarmenSUBARU SpoorstangBUICK ABS sensoren. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC ATS komen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.