100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK SKYLARK 2.8 117
Bouwjaar 04.1979 - 12.1982

Remklauwen BUICK SKYLARK 2.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemschoenenAUDI FuseekogelsLDV Remklauwen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remklauw revisiesets BUICK SKYLARK 2.8

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK SKYLARK. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien.

Remklauw reviseren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BUICK, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.