100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK SKYLARK 2.8 137
Bouwjaar 09.1981 - 12.1984

Remklauwen BUICK SKYLARK 2.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BUICK SKYLARK 2.8

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK SKYLARK. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI StuurkogelsVAUXHALL WielnavenOPEL Remcilinders.

Vastzittende remklauw

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Remklauw reviseren

Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de BUICK dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.