100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK SKYLARK 2.5 91
Bouwjaar 04.1979 - 12.1983

Remklauwen BUICK SKYLARK 2.5

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remklauw reviseren

Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij controleren altijd bij de BUICK SKYLARK 2.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hier bedoeld men remklauw mee.

Remklauw revisiesets BUICK SKYLARK

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BUICK, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER StuurkogelsVW VOLKSWAGEN HandremkabelsMAZDA Draagarmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.