100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK SKYLARK Coupé 3.3 162
Bouwjaar 09.1991 - 12.1993

Remklauwen BUICK SKYLARK Coupé 3.3

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn.

Vastzittende remklauw

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BUICK SKYLARK Coupé 3.3 komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Remklauw revisiesets BUICK SKYLARK Coupé

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU StabilisatorstangenMASERATI WielnavenSSANGYONG Remtrommels. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.