100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK SKYLARK Coupé 2.3 117
Bouwjaar 09.1992 - 12.1994

Remklauwen BUICK SKYLARK Coupé 2.3

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK SKYLARK Coupé 2.3. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Wij controleren altijd bij de BUICK SKYLARK Coupé dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remklauw revisiesets BUICK

Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .

Remklauw reviseren

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET RemslangenJEEP SpoorstangMG Handremkabels. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.