100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK ROADMASTER Stationwagen 5.7 180
Bouwjaar 09.1992 - 12.1996

Remklauwen BUICK ROADMASTER Stationwagen 5.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

De apk keuring let niet op de remvloeistof. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK ROADMASTER Stationwagen 5.7. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemcilindersVW VOLKSWAGEN RemtrommelsNISSAN Fuseekogels.

Vastzittende remklauw

Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Elke BUICK ROADMASTER Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Je kunt bij ons betalen via {LIST} A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS.

Remklauw revisiesets BUICK

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.