100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK ROADMASTER Stationwagen 5.7 264
Bouwjaar 09.1993 - 12.1996

Remklauwen BUICK ROADMASTER Stationwagen 5.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers.

Remklauw revisiesets BUICK ROADMASTER Stationwagen 5.7

Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten.

Remklauw reviseren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK ROADMASTER Stationwagen. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Stinkende remsystemen komt door overbelasting.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.