100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK ROADMASTER Stationwagen 5.0 173
Bouwjaar 10.1990 - 09.1992

Remklauwen BUICK ROADMASTER Stationwagen 5.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht.

Remklauw revisiesets BUICK ROADMASTER Stationwagen 5.0

Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BUICK ROADMASTER Stationwagen past. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vastzittende remklauw

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.