100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK ROADMASTER Sedan 5.7 184
Bouwjaar 10.1992 - 09.1993

Remklauwen BUICK ROADMASTER Sedan 5.7

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK ROADMASTER Sedan 5.7. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Remklauw revisiesets BUICK ROADMASTER Sedan

Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BUICK komen. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Vastzittende remklauw

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER DraagarmenSAAB FuseekogelsPONTIAC Spoorstang. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.