100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK RIVIERA Cabriolet 5.0 141
Bouwjaar 09.1984 - 12.1985

Remklauwen BUICK RIVIERA Cabriolet 5.0

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw reparatieset voorzijde
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, ATE, TRW, Zimmermann, Jurid, Pagid, Rofren en ABS Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT WiellagersSMART SpoorstangROVER Remklauwen.

Remklauw reviseren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK RIVIERA Cabriolet 5.0. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remklauw revisiesets BUICK RIVIERA Cabriolet

Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.