100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK REGAL 3.1 141
Bouwjaar 10.1988 - 09.1991

Remklauwen BUICK REGAL 3.1

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BUICK REGAL 3.1

Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BUICK REGAL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem.

Remklauw reviseren

Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.

Vastzittende remklauw

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Elke BUICK heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.