100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK REGAL Coupé 3.8 116
Bouwjaar 10.1977 - 09.1981

Remklauwen BUICK REGAL Coupé 3.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BUICK REGAL Coupé 3.8

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN StabilisatorstangenOPEL FuseekogelsMAZDA Remschijven.

Vastzittende remklauw

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK REGAL Coupé. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen.

Remklauw reviseren

Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BUICK past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.