100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK REGAL Coupé 3.1 162
Bouwjaar 09.1993 - 12.1996

Remklauwen BUICK REGAL Coupé 3.1

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BUICK REGAL Coupé 3.1

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS.

Rode remklauwen

De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BUICK REGAL Coupé, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geleidepennen voor remklauwen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij controleren altijd bij de BUICK dealer of de onderdelen passen op uw auto. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.