100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK REGAL 3.8 208
Bouwjaar 10.1997 - 10.2004

Remklauwen BUICK REGAL 3.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Remvloeistof is meestal dot4. Remklauwen worden vaak per as vervangen. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC StabilisatorstangenSEAT DraagarmenALFA ROMEO Remtrommels. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn.

Remklauw revisiesets BUICK REGAL 3.8

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. En soms dot3.

Remklauw reviseren

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BUICK REGAL past. Wij controleren altijd bij de BUICK dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.