100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK REGAL 3.8 203
Bouwjaar 10.2002 - 09.2004

Remklauwen BUICK REGAL 3.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BUICK REGAL 3.8

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC StuurkogelsHYUNDAI WielnavenSAAB Remschijven.

Remklauw reviseren

Elke BUICK REGAL heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld .

Vastzittende remklauw

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.