100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK PARK AVENUE 3.8 Ultra 228
Bouwjaar 10.1990 - 09.1996

Remklauwen BUICK PARK AVENUE 3.8 Ultra

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC RemklauwenJEEP RemcilindersFERRARI Remtrommels.

Remklauw reviseren

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BUICK PARK AVENUE 3.8 Ultra komen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Remklauw revisiesets BUICK PARK AVENUE

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BUICK, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.