100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK PARK AVENUE 3.8 173
Bouwjaar 01.1991 - 10.1996

Remklauwen BUICK PARK AVENUE 3.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BUICK PARK AVENUE 3.8

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BUICK PARK AVENUE komen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Vastzittende remklauw

Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remklauw reviseren

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.