100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK PARK AVENUE 3.8 Supercharged 243
Bouwjaar 10.1996 - 12.2005

Remklauwen BUICK PARK AVENUE 3.8 Supercharged

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BUICK PARK AVENUE 3.8 Supercharged komen. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig.

Remklauw revisiesets BUICK PARK AVENUE

Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Rode remklauwen

De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATDAIHATSUFERRARIKIASKODASUZUKI. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Bosch en Textar Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.