100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK LESABRE Coupé 6.6 188
Bouwjaar 09.1976 - 12.1978

Remklauwen BUICK LESABRE Coupé 6.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK LESABRE Coupé 6.6. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BUICK LESABRE Coupé komen. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Remklauw revisiesets BUICK

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemslangenMASERATI RemschijvenSKODA Remcilinders. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remklauw reviseren

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.