100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK LESABRE Coupé 5.7 D 106
Bouwjaar 09.1979 - 12.1985

Remklauwen BUICK LESABRE Coupé 5.7 D

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Remklauw reviseren

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BUICK LESABRE Coupé 5.7 D komen.

Remklauw revisiesets BUICK LESABRE Coupé

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.