100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK LESABRE 3.8 167
Bouwjaar 10.1986 - 09.1987

Remklauwen BUICK LESABRE 3.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remklauw revisiesets BUICK LESABRE 3.8

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTMINIVAUXHALLLANCIAMG. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Rode remklauwen

Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.