100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK LA CROSSE Sedan 3.6 VVTi 284
Bouwjaar 01.2010 - 12.2011

Remklauwen BUICK LA CROSSE Sedan 3.6 VVTi

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de BUICK LA CROSSE Sedan 3.6 VVTi dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remklauw reviseren

De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen.

Remklauw revisiesets BUICK LA CROSSE Sedan

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.