100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK ENCLAVE 3.6 292
Bouwjaar 09.2008 - 04.2017

Remklauwen BUICK ENCLAVE 3.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BUICK ENCLAVE 3.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remklauwen worden vaak per as vervangen. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Remklauw reviseren

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART RemklauwenFERRARI RemschijvenBUICK Remtrommels. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien.

Remklauw revisiesets BUICK ENCLAVE

Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.