100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK ELECTRA 6.6 190
Bouwjaar 09.1976 - 12.1979

Remklauwen BUICK ELECTRA 6.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BUICK ELECTRA 6.6

Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers.

Vastzittende remklauw

Elke BUICK ELECTRA heeft een eigen VIN-nummer. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Remklauw reviseren

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.