100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK ELECTRA Coupé 6.6 190
Bouwjaar 09.1976 - 12.1979

Remklauwen BUICK ELECTRA Coupé 6.6

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Remklauw reviseren

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Remklauw revisiesets BUICK ELECTRA Coupé 6.6

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU SpoorstangTOYOTA WiellagersOPEL Stabilisatorstangen. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BUICK ELECTRA Coupé past. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.