100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK ELECTRA 4.3 D 86
Bouwjaar 10.1984 - 09.1985

Remklauwen BUICK ELECTRA 4.3 D

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BUICK ELECTRA 4.3 D

Wij controleren altijd bij de BUICK ELECTRA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BUICK past.

Rode remklauwen

Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel.

Geleidepennen voor remklauwen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.