100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK ELECTRA 3.8 167
Bouwjaar 10.1984 - 09.1990

Remklauwen BUICK ELECTRA 3.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BUICK ELECTRA 3.8 past.

Remklauw revisiesets BUICK ELECTRA

De apk keuring let niet op de remvloeistof. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDVW VOLKSWAGENTOYOTAVAUXHALL. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest.

Rode remklauwen

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.