100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK ELECTRA 3.8 152
Bouwjaar 10.1986 - 09.1989

Remklauwen BUICK ELECTRA 3.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BUICK ELECTRA 3.8

Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.

Rode remklauwen

Elke BUICK ELECTRA heeft een eigen VIN-nummer. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BUICK past.

Geleidepennen voor remklauwen

Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUMINIDODGECHEVROLETSEATBUICK. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.