100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK ELECTRA 3.8 165
Bouwjaar 10.1986 - 09.1990

Remklauwen BUICK ELECTRA 3.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Elke BUICK ELECTRA 3.8 heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.

Rode remklauwen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BUICK ELECTRA komen. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.

Remklauw revisiesets BUICK

Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.