100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK CENTURY Stationwagen 3.8 106
Bouwjaar 09.1974 - 12.1977

Remklauwen BUICK CENTURY Stationwagen 3.8

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BUICK CENTURY Stationwagen 3.8

Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wij controleren altijd bij de BUICK CENTURY Stationwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vastzittende remklauw

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS.

Remklauw reviseren

Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Elke BUICK heeft een eigen VIN-nummer. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.