100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BUICK
Gekozen auto:BUICK CENTURY Stationwagen 3.8 T-Type 128
Bouwjaar 10.1986 - 09.1989

Remklauwen BUICK CENTURY Stationwagen 3.8 T-Type

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BUICK CENTURY Stationwagen 3.8 T-Type

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Vastzittende remklauw

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BUICK CENTURY Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD ABS sensorenLAND ROVER RemschoenenINFINITI Remtrommels. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt.

Remklauw reviseren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BUICK past. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.