100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW Z8 Roadster (E52) 4.9 400
Bouwjaar 01.2000 - 12.2003

Remklauwen BMW Z8 Roadster (E52) 4.9

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW Z8 Roadster (E52) 4.9

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL SpoorstangFIAT WiellagersCHEVROLET ABS sensoren. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Vastzittende remklauw

Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW Z8 Roadster (E52), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Remklauw reviseren

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.