100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW Z4 Roadster (G29) sDrive 30 i 258
Bouwjaar 11.2018 -

Remklauwen BMW Z4 Roadster (G29) sDrive 30 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW Z4 Roadster (G29) sDrive 30 i

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW Z4 Roadster (G29). Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.

Vastzittende remklauw

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken.

Remklauw reviseren

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemschijvenSAAB SpoorstangCADILLAC Fuseekogels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.