100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW Z4 Roadster (G29) sDrive 20 i 163
Bouwjaar 11.2018 -

Remklauwen BMW Z4 Roadster (G29) sDrive 20 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Remklauw revisiesets BMW Z4 Roadster (G29) sDrive 20 i

Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Remklauw reviseren

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW Z4 Roadster (G29) komen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA RemcilindersPLYMOUTH HandremkabelsMITSUBISHI Fuseekogels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.