100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW Z4 Roadster (G29) M40 i 340
Bouwjaar 11.2018 -

Remklauwen BMW Z4 Roadster (G29) M40 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Elke BMW Z4 Roadster (G29) M40 i heeft een eigen VIN-nummer. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Remklauw revisiesets BMW Z4 Roadster (G29)

Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Hier bedoeld men remklauw mee. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto.

Remklauw reviseren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.